De meeste kWh stroom voor de laagste prijs!

Door 15 jaar ervaring kunnen wij dat!

Vraag nu een vrijblijvend gesprek aan.

MAAK EEN AFSPRAAK

Zonnepanelen

Bespaar met eigen zonne-energie.

Laadpalen

Groen rijden begint hier.

Accu’s

De toekomst vertrouwen geven.

Airco

Duurzaam verwarmen.

Pure perfectie

Zo zijn zonnepanelen altijd een goede investering. Zowel voor uw portemonnee als voor het klimaat.  

Dit doen we op verschillende manieren. Of u nou huiseigenaar, huurder, vve, bedrijf, instelling of energiecoöperatie bent. Zo bieden we bijvoorbeeld voor grote daken gratis zonadvies en begeleiding aan.  

Met zonnepanelen van Amperum kunt u uw eigen energie opwekken en besparen op uw energierekening. Met zonnepanelen van Amperum draagt u bij aan een duurzame toekomst.

Onze werkwijze

Zonnepanelen

Laadpalen

Accu’s

Airco

  • Lagere energierekening
  • Milieuvriendelijkheid
  • Financiële stimulansen
  • Hogere woningwaarde
  • Onafhankelijkheid van energie
  • Geld verdienen met uw opgewekte energie

Wilt u meer infomatie

NEEM DAN CONTACT MET ONS OP

0475 – 202006

Veelgstelde vragen

Het rendement van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren, zoals de locatie, de hellingshoek, de schaduwval en de kwaliteit van de panelen. Over het algemeen hebben zonnepanelen een rendement van 15 – 20 %.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van uw energieverbruik en de grootte van uw dak. Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt ongeveer 3.500 kWh per jaar en heeft ongeveer 12 zonnepanelen nodig.

De losten voor het laden van uw auto thuis hangen af van uw energieleverancieren de tarieven die zij hanteren. Gemiddeld kost het opladen van een electrische auto thuis ongeveer € 0,23 per kWh. Een laadpunt voor thuisgebruik kost gemiddelde tussen de €1000,- en € 2500,-. Laadpalen zijn over het algemeen duurzaam, omdat ze gebruik maken van groene stroom.

De installatie van een laadpunt is afhankelijk van verschillende factoren, Zowel de locatie van het laadpunt, de afstand tot de meterkast en de benodigde aanpassingen aan de elektrische installatie. Er word gebruik gemaakt van een 1-fase verdeling en een 3-fase verdeling die tevens snelller laad maar vereist wel een zwaardere aansluiting.

Een airco verbruikt minder stroom dan men vaak denkt. Het verbruik hangt af van het type airco en de grootte van de ruimte. Gemiddeld verbruikt een airco ongeveer 186kWh per jaar om een huis te koelen. Een airco heeft een levensduur van ongeveer 15 tot 20 jaar. Daarnaast is het raadzaam om de airco jaarlijks te laten onderhouden.

De capaciteit van een thuisaccu varieert afhankelijk van het type en de grootte van de accu. Gemiddeld heeft een thuisaccu’s een energieopslagcapaciteit van 5 of 10 kWh. Een tuisaccu heeft een levernsduur van ongeveer 10 tot 15 jaar. Het is belangrijk om een thuisaccu regelmatig te laten onderhouden door een erkend installateur. Door zonne-energieopslag op te slaan in een thuisaccu kunt u uw eigen energie beter benutten en profiteren van lagere energierekingen.

Het aantal zonnepanelen dat u nodig heeft, hangt af van uw energieverbruik en de grootte van uw dak. Een gemiddeld huishouden in Nederland verbruikt ongeveer 3.500 kWh per jaar en heeft ongeveer 12 zonnepanelen nodig.

Amperum Roermond logo zonnepanelen accu's laadpalen en airco's

Contact

Westhoven 6B
6042 NV ROERMOND

0475-202006

info@amperum.nl

Openinsgstijden:
ma – vr 09:00 – 17:00 uur