Expertises

Stroom goedkoper maken zodat ook het gas er uit kan.

Tien jaar geleden had je dat nog niet.

De meeste mensen weten niet hoe hun energie rekening er uit ziet. Wel weten ze dat ze elk jaar moeten overstappen van energie leverancier. Is dat wel zo? Helaas is het antwoord geen ja en geen nee. Ieder huis is anders en ieder gezin is anders. Daarom kijken wij bij Amperum naar verleden en toekomst. Je kunt niet meer zo maar iets doen wat tientallen jaren ongemoeid kan blijven. Geen zin in! Maar wij wel. Alles wat moeilijk lijkt daar beginnen we maar niet aan. Veel mensen blijven daarom tientallen jaren bij dezelfde energie leverancier. “Ze zijn toch goed voor ons als trouwe klanten” Nou dat trouwe klant dat klopt wel. Wij bekijken dagelijks vele situaties. En in tegenstelling tot vergelijking sites die alleen de lekkernijen van bepaalde energie leveranciers laten zien laten wij u onze eigen tarieven zien. Heel scherp en met gunstige voorwaarden. Mag het nog goedkoper? Dan installeren we zonnepanelen voor u.

15 jaar ervaring

Vroeger ben ik naar school geweest en helaas kan ik het meeste wat ik geleerd heb niet meer gebruiken.” Wij zijn specialisten. Wij moeten voortdurend bijscholen. Soms is het techniek, Soms regelgeving. Soms veiligheid. Wij zijn specialisten die dagelijks nieuwe dingen leren die voor u van voordeel zijn.”

Collectief inkopen

Collectief inkopen levert altijd een lage prijs op. Hoe laag die wordt hangt van het volume af. Maar ook of er nog wat aan de strijkstok blijft hangen van bepaalde verenigingen en stichtingen. Wij zijn specialisten op de stroom en gasmarkt als het op inkopen aan komt. Voor particulieren, MKB en hele marktsectoren.

Verkopen met winst

Stroom en gas mogen apart ingekocht worden. Stroom uit een SDE+ project mag apart verkocht worden. Wij zijn de specialisten die dat kunnen.

Wat is er nog mooier dan € 100.000,00 verdienen? € 200.000,00 verdienen

Heb je een vraag? Bel ons op +(31) 475 202006